NA POTULKÁCH VO VYSOKÝCH TATRÁCH

Kto z Vás ešte nenavštívil naše najznámejšie veľhory – Vysoké Tatry? Najvyšší čas zajednať si ubytovanie Vysoké Tatry, pobaliť sa, a pricestovať za čerstvým vzduchom i prekrásnou prírodou práve sem. Vysoké Tatry Vám ako na dlani ponúkajú turistické chodníčky tiahnuce sa okolo 600 km v rámci Tatranského národného parku (TANAP), 12 výstupov na tatranské štíty vyššie ako 2 km, cyklotrasy dlhé 160 km, ale aj adrenalín na najvyššie položenej zjazdovke či iné atrakcie. Práve preto sú tieto hory považované za ideálnu voľbu pre milovníkov letných i zimných športov a turistov. Neustále je sa na čo pozerať – vychutnajte si výhľady od Ždiaru cez Starý Smokovec, Starú Lesnú až po Sivý vrch.

Navštívte a vyberte si ubytovanie mesta Ždiar, goralskej obce, ktorá sa nachádza medzi Belianskymi Tatrami a Spišskou Magurou. Je unikátna svojimi tradíciami, kultúrou, folklórom a ľudovou architektúrou, náučnými chodníčkami, jaskyniami, hradmi i zámkami. Pre fanúšikov športu čaká niekoľko lyžiarskych stredísk, splav Dunajca či Bike Park Bachledova. Belianske Tatry sú najkrajšou a najbohatšou časťou Vysokých Tatier, očarujúce v každom ročnom období. Nájdete tu ubytovanie Ždiar, Penzión Winter  & Summer či Chaty Mountain Resort, kde dokonale zrelaxujete a naberiete druhý dych na ďalšiu túru.

Na to, aby ste si užili a pochodili celý východ Vysokých Tatier, si neváhajte zajednať ubytovanie Tatranská Lomnica. Nenechajte si ujsť šancu prekonať výškový rozdiel 1700 m jazdou v lanovke, či jazdu na bountainboarde – futuristickej kolobežke. Ubytovanie Tatranská Lomnica, Sorea Titris a Sorea Urán sa o Vás postarajú tak, že sa budete cítiť ako v bavlnke.

Prevezte sa najvyššie položenou železnicou z Tatranskej Štrby až na Štrbské pleso. Na Štrbskom plese si vychutnáte tradičné člnkovanie na jazere. Nechajte sa zlákať na ubytovanie Štrbské pleso, Penzión Pleso alebo Frukotka.

Príjemným prostredím s rekreačnými zariadeniami je aj turistmi vyhľadávané stredisko Stará Lesná. Na krok máte ubytovanie Stará Lesná, Kontakt wellness hotel, ktorý ponúka služby v oblasti stravovania, športu, oddychu ale aj zábavy.

Našu cestu po Tatranskom národnom parku ukončíme v druhom rozlohou najväčšom meste na Slovensku,  v meste Vysoké Tatry.  Je spojené Cestou Slobody až po Tatranskú Kotlinu a administratívne spadá pod osadu Starý Smokovec. Po celodennej túre na Vás čaká ubytovanie Vysoké Tatry, Apartmán Renomal alebo Penzión Teniscentrum, kde príjemne zrelaxujete.

Príďte sami objaviť krásy, ktoré si pre Vás pripravili najmenšie veľhory na svete.

To všetko a ešte viac Vás čaká na UbytujSa.sk – ubytovanie na Slovensku pod jednou strechou, tak neváhajte, klikajte a prežite dokonalú dovolenku na Slovensku!